logokwbbanner

 

 

 

B&B

 

EWA

Fietsen

FINGO CLASSIC 19 november 2017

klik hier voor meer info!

 

 

Wat:
KWB Zoersel doet aan wielertoerisme. Er rijdt een groep op zaterdagnamiddag en er rijdt een groep op zondagvoormiddag. Het tempo van de groep wordt bepaald aan de hand van het tempo van de "minst snelle"...In de zomer fietsen beide groepen elke woensdagavond samen. Tweemaal per jaar organiseren we een fietsweekend. In het voorjaar blijven we in België. In het najaar trekken we de bergen in (bv Vogezen, Zwarte Woud, Jura,...)
Voel je het kriebelen? Kom eens meefietsen!
Ook vrouwen zijn van harte welkom. In onze groep werden de bewijzigen reeds geleverd dat zij zeker ook hun mannetje kunnen staan!!!

 

Reglement

Omdat ons ledenaantal week na week blijft stijgen werd het nodig om de nodige afspraken te maken zodat er ten allen tijden veilig kan gefietst worden en er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Het reglement vind je hier.

Fietsdagen:

zaterdag:
vertrekuur 13:30, het ganse jaar door!
Zondag:
vertrekuur: 8:00u van april tot en met augustus , de overige maanden 8:30u.
vertrekuur 9:00u, tegen een iets rustiger tempo!
Woensdag:
van mei tot augustus: 19:00u. In april en september: 18:30u. Vanaf oktober fietsen we onze "nachtritten", dwz we vertrekken terug om 19:00u, in de duisternis. Om te zien en om gezien te worden dien je wel voorzien te zijn van goede verlichting!
We verzamelen telkens op de parking aan de GB.

In de winter wordt er op zondag ook met de mountainbike gereden.
We zoeken dan de veldtoertochten in de nabije omgeving van Zoersel op en vertrekken meestal ook om 8:30u op de parking van de GB!

top

 

Via onderstaande link kom je op onze ritten kalender waarop je soms ook een gps bestand kan downloaden.

https://www.dropbox.com/sh/q478b2yrgbg7l61/AAA-BmSel_OUPpJGY2UzEfSFa?dl=0

 

 

 

 

top